loader

روش‌های رفع افتادگی پلک

همانطور که ‌می‌دانید برخورداری از پوستی سالم و شاداب، نقش بسزایی در جذاب به نظر رسیدن چهره ایفا می‌کند. اما پوست حساس صورت بویژه در نواحی اطراف چشم و پلک‌ها، بسیار ظریف و شکننده بوده و در اثر عوامل گوناگون و بسیار زودتر از بخش‌های دیگر پوست دچار آسیب می‌شود. عواملی چون افزایش سن و متعاقب آن کاهش سنتز کلاژن، قرار گرفتن در معرض آفتاب و اشعه‌های مضر، استفاده زیاد از حد لوازم آرایشی شیمیایی، مصرف مواد شوینده سولفاته، سوء تغذیه و کمبود ویتامین‌ها، استرس، رادیکال‌های آزاد، آلودگی‌های محیطی و یا حتی خندیدن و فشار بر عضله‌های اطراف چشم همگی سبب پیری و افتادگی پوست پلک و اطراف چشم شده و افراد با ظهور علائمی چون، چروک، پف و تیرگی و شل‌شدگی دور چشم مواجه می‌شوند. این مسئله می‌تواند با از بین بردن جلوه‌ی چشم‌ها بر زیبایی کل صورت تاثیر منفی گذاشته و سبب پیر و خسته به چشم آمدن آن گردند. بدیهی است که به دنبال آن افراد اعتماد بنفس خود را نیز از دست داده و به دنبال راهی جهت رفع افتادگی پلک و چروک دورچشم خود خواهند گشت. در ادامه با ما همراه باشید تا روش‌های رفع مشکل افتادگی و یا پیشگیری از وقوع این عارضه را بررسی نماییم.

  • رفع افتادگی پلک با استفاده از کرم‌های مراقبتی: یکی از روش‌های ایمن و موثر که می‌تواند علاوه بر پیشگیری از بروز افتادگی پلک و چروک دور چشم به درمان آن نیز کمک نماید، استفاده از بهترین کرم دور چشم که بصورت کرم، سرم، تونیک و... توسط کمپانی‌های معتبر داخلی و خارجی تولید شده‌اند، می‌باشد. اما توجه داشته باشید به همان میزان که استفاده از یک کرم دور چشم خوب مفید و کاربردی است، انتخاب محصول اشتباه می‌تواند سبب بروز عوارضی ناخوشایند گردد. بنابراین پیش از انتخاب مناسب‌ترین محصول می‌بایست به دقت نوع پوست خود و بیماری‌ها، حساسیت‌ها، همچنین فرمولاسیون محصول را بررسی نموده و سپس اقدام به مصرف صحیح نمایید.
  • رفع افتادگی پلک با نخ لیفت و کلژن‌ساز: این روش تا حدی تهاجمی به شمار می‌آید و در طی آن پزشک در کمتر از 1 ساعت و با ایجاد برش‌های بسیار ریز، شروع به نخ‌گذاری و سپس بخیه زدن پوست می‌کند. نخ‌های بکار برده شده با تحریک سنتز کلاژن، پوست پلک‌ را سفت و محکم نموده و به سمت بالا هدایت می‌نمایند. در این روش احتمال بروز حساسیت‌های پوستی، بی‌حسی، عدم تقارن پلک‌ها و حرکت کردن نخ‌ها زیر پوست وجود داشته اما از مزایای آن می‌توان مشاهده‌ی فوری تاثیر آن را برشمرد. اما در نظر داشته باشید که این روش دائمی نیست و پس از ۶ الی ۹ ماه نخ‌ها جذب پوست شده و پلک‌ها به حالت عادی باز خواهند گشت.
  • رفع افتادگی پلک با جراحی بلفاروپلاستی: این روش کاملا تهاجمی بوده و در طی آن پزشک متخصص با بریدن قسمت‌های افتاده‌ی پلک و سپس بخیه زدن آن اقدام به رفع افتادگی می‌نماید. پس از آن نیز بسته به نوع پوست افراد بین 2 تا 6 ماه زمان نیاز است تا پوست ترمیم شده و محل جراحی محو گردد. البته در طی این مدت می‌بایست از کرم‌های ترمیم کننده استفاده نمود. مزیت این روش دائمی بودن آن است اما امکان متقارن نشدن پلک‌ها، بروز عفونت و درد و هزینه‌ی بالا از نکاتی است که پیش از انجام جراحی می‌بایست به آن توجه کرد.
  • رفع افتادگی پلک با تزریق بوتاکس: یکی از مرسوم‌ترین روش‌های رفع افتادگی پلک تزریق بوتاکس است که در طی آن پزشک میزان کمی از سم بوتولینوم فرآوری شده را به قسمت‌هایی از پلک و زیر چشم تزریق کرده و از این طریق سبب فلج شدن عضلات و بالا رفتن پلک می‌شود. این روش نسبتا ارزان و در دسترس است اما باید توجه داشت که یک درمان دائمی نبودده و هر 3 تا 6 ماه می‌بایست مجددا تزریق صورت گیرد. به علاوه این کار حتما نیاز به مراجعه به پزشک خبره دارد.
  • رفع افتادگی پلک با لیزر: در این روش پزشک متخصص پوست با استفاده از لیزر سلول‌های قدیمی را از بین برده تا سلول‌های جدید جایگزین شوند. این عمل موجب احیاء پوست شده و به مرور افتادگی پلک را بهبود بخشیده و به رفع چین و چروک‌ها و روشن و شاداب‌تر شدن پوست اطراف چشم می‌پردازد. پس از انجام لیزر تورم، درد، کبودی و یا قرمزی در ناحیه‌ی تحریک شده وجود دارد و بسته به نوع پوست فرد، تا 2 الی 4 هفته باقی خواهد ماند و تاثیر آن غالبا پس از 3 الی ۶ ماه نمایان خواهد شد.
  • رفع افتادگی پلک با پلاسماجت یا پلکسر: در این روش که معمولا نیازمند 4 جلسه مراجعه بوده و در هر جلسه حدودا ۲۰ دقیقه به طول می‌انجامد، پزشک با استفاده از ژنراتور پلاسما پرتوهای متمرکزی که لایه‌ی اپیدرم پوست را تصعید می‌کنند به موضع تابانده و از این طریق سبب جمع شدن پوست می‌گردد. پلاسماجت یا پلکسر در واقع بخش‌هایی از پوست را تبخیر می‌کند اما هیچ‌گونه اسکاری باقی نخواهد گذاشت. نقاطی که روی آن‌ها اشعه تابانده شده است تا حدود 1 الی 2 هفته باقی مانده و امکان تورم و قرمزی چشم تا چند روز وجود دارد. توجه کنید که این درمان نیز دائمی نبوده و چنانچه خواهان ماندگاری آن هستید می‌بایست به‌طور مداوم صورت پذیرد.

جهت برخورداری از پوستی سالم و جوان در اطراف چشم و صد چندان نمودن زیبایی چهره، بهتر است قبل از وقوع افتادگی و چروک به پیشگیری از این عوارض بپردازیم و با رعایت سبک زندگی و تغذیه سالم، استفاده از بهترین کرم‌های دور چشم و دوری از آلودگی و استرس، خود را با روش‌های پرهزینه، پرریسک و دردناک مواجه نسازیم. هر شخص بسته به نوع پوست خود و از سن 25 الی 30 سال به بعد می‌تواند با رعایت این موارد از شل‌شدگی پلک خود مماهعت نماید.

ثبت نظر

wave
عکس خوانده نمی‌شود

دنبال چی هستی...؟